Kontakt kundeservice  |  privacy-policy  |  Tilmeld nyhedsbrev  |  Log ind  |  Opret profil
Forsiden -> Blu-ray film -> 101 Dalmatinere - Hund Og Hund Imellem
Kategorier
101 Dalmatinere - Hund Og Hund Imellem
101 Dalmatinere - Hund Og Hund Imellem

101 Dalmatinere - Hund Og Hund Imellem BD


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik
De er frække og charmerende, og det bedste er, at der er 101 eksemplarer af dem! Tag med Disneys dalmatinere ud på et fantastisk eventyr for hele familien. Fyldt med spænding, humor og masser af pletter!

Hjemme hos Robert og Anita er alt lutter idyl og lykke, for deres dalmatinere Pongo og Perle har fået deres første kuld hvalpe; 15 uimodståelige små hvalpe. Men pludselig en dag er hvalpene forsvundet. Og ikke nok med det, alle dalmati-nerhvalpe i hele London er sporløst forsvundet. Hvem kan have taget dem og hvorfor? Den store hundealarm går i gang og hunde fra nær og fjern hjælper med at lede. Sporene leder ikke helt uventet til Anitas gamle skolekammerat, den lumske og upålidelige Cruella de Vil, som altid har drømt om en plettet pelsfrakke…

Disneys originalversion af 101 Dalmatinere – Hund og Hund Imellem, er skabt af Disneys legendariske tegnere og er et ”must” i enhver Klassiker-samling. Denne udgave er digitalt restaureret i billede og lyd, hvilket gør den til en enestående filmoplevelse.