Kontakt kundeservice  |  privacy-policy  |  Tilmeld nyhedsbrev  |  Log ind  |  Opret profil
Forsiden -> DVD film -> Amin Jensen: Stort 2 [special edition]
Kategorier
Amin Jensen: Stort 2 [special edition]
Amin Jensen: Stort 2 [special edition]

Amin Jensen: Stort 2 [special edition] DVD


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik
Så er der nyt fra Amin Jensen, en af Danmarks folkeligste stand-up komikere og entertainere, landskendt fra bl.a. 'Hit Med Sangen' og senest fra Olsen Banden-musicalen og quiz-program på TV2 Charlie. Siden september har Amin turneret landet rundt med sit seneste stand-up show, "Stort II" og vil ved turnéens afslutning i november have opført showet for tæt på 25.000 glade publikummer. 
 
Og showet er stort: som altid en lårklaskende kombination af traditionel stand-up, improvisationer, imitationer og musikalske indslag bakket op af fuldt band.
 
"Stort II" udgives på DVD i en særudgave i en lækker boks der også indeholder en bog, i form af "Livet Er Stort" - en hudløst ærlig, rørende og humoristisk selvbiografi. Her kan man møde sider af Amin som ikke før har set dagens lys; en skole der aldrig blev passet, hans mors alt for tidlige død, den kriminelle og voldelige fortid i Albertslund og siden hans vej til toppen i danske underholdning. Bogen giver kendskab til personlige nedture, opture og meget overraskende handlinger, der har gjort Amin Jensen til den han er i dag.