Kontakt kundeservice  |  privacy-policy  |  Tilmeld nyhedsbrev  |  Log ind  |  Opret profil
Forsiden -> DVD film -> Bambi og Bambi 2 digipack
Kategorier
Bambi og Bambi 2 digipack
Bambi og Bambi 2 digipack

Bambi og Bambi 2 digipack DVD


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik

Bambi
Bambi er fortællingen om et ungt dådyr, som en dag vil blive skovens konge. Men vejen er lang, der er meget han lære og meget han skal forstå. Til at hjælpe sig har Bambi ikke kun sine venner, Stampe, Hr.Ugle og det generte stinkdyr Blomst, men også sin stolte far. Han er den eneste, der kan redde ham fra de farer, der lurer i skoven. Inspireret af blandt andet østerlandsk billedkunst, har Walt Disney skabt en stærk, men poetisk tegnefilm, hvor ikke bare dyrene, men også naturen har fået liv. Bambi blev nomineret til adskillelige Oscars og var Walt Disneys personlige favorit. En eventyrlig klassiker, som er et minde for livet.

Bambi 2
Bambi fra 1942 er en af Disneys mest velkendte og elskede klassikere. I den  længe ventede efterfølger Bambi 2, får en af filmhistoriens mest elskede figurer et storslået comeback og byder på en uforglemmelig fortælling, der tryllebinder hele familien.
Vær med når Bambi genforenes med sin far, Kongen, som nu må tage sig af sin unge søn og lære ham alt om livet i skoven. Men den stolte far må også indse, at der er meget han kan lære af sin søn. Stampe, Blomst, Onkel Ugle og alle de andre favoritfi gurer er tilbage, men man kan også møde nogle nye venner! Filmen er tegnet i samme varme stil som de gamle Disney Klassikere, og med de nye vidunderlige sange, er Bambi 2 et sandt mesterværk.