Kontakt kundeservice  |  privacy-policy  |  Tilmeld nyhedsbrev  |  Log ind  |  Opret profil
Forsiden -> DVD film -> Manchester United Greatest Ever XI
Kategorier
Manchester United Greatest Ever XI
Manchester United Greatest Ever XI

Manchester United Greatest Ever XI DVD


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik
Fansene har stemt – det her er Manchester United’s Greatest Ever XI. Robson eller Rooney? Best eller Beckham? Stiles eller Scholes? Der er et væld af lysende stjerner, der har spillet for Manchester United i løbet af klubbens lange og glorværdige historie, men hvem ville repræsentere De Røde Djævle på dit ultimative drømmehold?
 
Det unikke projekt MANCHESTER UNITED: GREATEST EVER XI blev sat i gang af fansene og havde som mål at sætte et hold med de absolut bedste spillere, der nogensinde har trukket i den berømte røde trøje. Der blev afholdt en verdensomspændende afstemning på manutd.com, hvor fansene kunne stemme på de 11 spillere, som de mente var de bedste nogensinde, og dermed vælge den startopstilling, der bliver afsløret på denne officielle dvd-samling.
 
På disse 4 dvd’er, som præsenterer over 130 spillere, argumenterer fans for deres valg og ser tilbage på fantastiske præstationer på grønsværen, hvor klubbens mest mindeværdige spillere har gjort en forskel.
 
DVD 1 – MÅLMÆND OG FORSVARSSPILLERE
På dvd’en om målmænd og forsvarsspillere bliver der sat fokus på backs, midtstoppere og målvogtere fra Carey til Irwin, Stam til Vidic og Stepney til Schmeichel. 
 
DVD 2 – MIDTBANESPILLERE
Dvd’en om midtbanespillere præsenterer Uniteds væld af store talenter på midten af banen fra de hårde hunde som Keane og Stiles til boldkunstnere som Best og Ronaldo.
 
DVD 3 – ANGRIBERE
Dvd’en om angriberne hylder heltene i forreste linje, heriblandt ikoner som Cantona, Charlton, Rooney og Law. 
 
DVD 4 – RESULTATERNE
Den fjerde dvd indeholder sandhedens øjeblik og afslører omsider den ultimative United-startopstilling. Hvilke superstjerner slipper igennem nåleøjet?