Kontakt kundeservice  |  privacy-policy  |  Tilmeld nyhedsbrev  |  Log ind  |  Opret profil
Forsiden -> DVD film -> Teatret Ved Ringvejen
Kategorier
Teatret Ved Ringvejen
Teatret Ved Ringvejen

Teatret Ved Ringvejen DVD


ButikPrisGå til butik
GuccaTjek prisenTil butik
Teatret Ved Ringvejen 2006 Afsnit 1-6

"Teatret ved Ringvejen" er en tv-serie i 6 afsnit om et kommunalt børneteater i modvind.
Et kig ind bag facaden på en kommunal arbejdsplads, der kæmper med stress, intriger og dårlig økonomi under opsætningen af "Dyrene i Hakkebakkeskoven". Serien er det sidste nye fra holdet bag "Drengene Fra Angora" og kører i øjeblikket på DR2 fredag aften.

I serien følger vi bl.a. teaterlederen Steffen og hans kamp for at få teatrets noget skrantende økonomi til at hænge sammen. Dette bliver ikke gjort lettere af, at den nye mand i kommunens kultur- og fritidsforvaltning ikke, som sin forgænger på posten, er indstillet på at blive ved med at poste penge i teatret. Vi følger også instruktøren Bo, der gik ned med stress i sidste sæson under opsætningen af "Folk og Røvere i Kardemommeby". Han er med psykologhjælp i bagagen tilbage, men kæmper stadig for at komme til at fungere i rollen som instruktør.
Serien er udviklet af Rune Tolsgaard (instruktør, manus), Esben Pretzmann (manus) og Jesper Rofelt (producer). På rollelisten findes navne som Uffe Rørbæk (bl.a. De Nattergale) og Helle Dolleris (Charlot og Charlotte, Festen, Emmas Dilemma).